AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Spring Nationals spilles i Philadelphia

13.03.2018
Spring Nationals spilles i Philadelphia

Det amerikanske vårmesterskapet spilles i Philadelphia fra 8. til 18. mars.

Kay Platinum Pairs har strenge regler for hvem som kan delta, og har blitt den mest prestisjefulle parturneringen i de amerikanske Nationals. I år besto feltet av 112 par, som ble redusert til 56 par etter første kvalifiseringsdag, og til 28 par for finalen. Allan Livgård og Terje Aa var de eneste nordmennene som nådde finaledagen, hvor de spilte seg opp fra 28. til 14. plass. Boye Brogeland og Espen Lindqvist røk ut i semifinalen.

Fredag og lørdag ble Lebhar IMP Pairs spilt parallelt med Kay Platinum Pairs. De nordmennene som ikke hadde nok amerikanske mesterpoeng for Kay Platinum Pairs, deltok i den 338 par store IMP-turneringen. Best av de norske gjorde Geir Helgemo det (han var selvfølgelig ikke i beit for mesterpoeng, men makker Jessica Larsson fra Sverige innfridde ikke mesterpoengkravene) med en femteplass.

I den gjeve lagturneringen Vanderbilt er det klart for "Round of 64" på tirsdag. Alle de toppseedete lagene, deriblant Diamond (med Brogeland-Lindqvist) og Zimmermann (med Helgemo-Helness) hadde walk-over på mandag, mens de andre nordmennene måtte i ilden for å avansere til neste runde. Madness med blant andre Fredrik Helness-Odin Svendsen, Grossack med blant andre Tor Eivind Grude-Lars Arthur Johansen, og helnorske Aa med Terje Aa-Allan Livgård og Sverre Koch-Jostein Sørvoll, gikk alle videre til "Round of 64".

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger