AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Kvangraven og Lie cashet inn i Operaen

02.07.2018
Kvangraven og Lie cashet inn i Operaen

Marit Sveaas International Bridge Tournament ble spilt i Den Norske Opera & Ballett fra fredag 29. juni til søndag 1. juli. Det var en betydelig nedgang i antall par fra året før - fra 216 til 179 - men turneringen foregikk med den samme flotte rammen og gode atmosfæren. De store pengepremiene var også nesten på høyde med fjoråret.

Nils Kvangraven og Terje Lie satt store deler av turneringen på lerderbordet (bord én), og de scoret jevnt og trutt gjennom hele turneringen. Vinnerscoren på 57,70 % ville holdt til seier de andre to årene turneringen har vært arrangert. Boye Brogeland og Espen Lindqvist ga vinnerne kamp til døren, men 800 ut i det nest siste spillet, der Kvangraven klarte seg med minus 500, ble avgjørende. På tredjeplass fulgte det franske paret Baptiste Combescure-Christophe Grosset.

Forhåpentligvis har denne flotte turneringen kommet for å bli. Den fortjener imidlertid enda større deltakelse, både fra innland og utland. Jeg håper arrangøren klarer å finne et tidspunkt som frister både norske og utenlandske spillere til å ta turen til Oslo og Operaen for å spille bridge.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger