AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Bessis og Meckstroth vant Cavendish

08.02.2019
Bessis og Meckstroth vant Cavendish

Cavendish Invitational ble spilt i Monte Carlo fra 3. til 8. februar. De tre første dagene var det en lagturnering med 22 lag. Den ble vunnet av franske Vinciguerra (Hervé Vinciguerra, Philippe Soulet, Cedric Lorenzini og Jérôme Rombaut) foran Warriors (Vince Demuy, John Hurd, Mikael Rimstedt og Ola Rimstedt).

I Cavendish Pairs stilte 65 par til start. 22 gikk til finalen, deriblant Glenn Grøtheim og Petter Tøndel som endte på en tiendeplass. Thor Erik Hoftaniska og Artur Malinowski havnet like utenfor det gode selskap, på den sure 23. plassen, etter å ha gått bet i slem i siste spill i kvalifiseringen.

Lenge så det ut til å gå nederlenderne Ricco van Prooijen og Louk Verhees sin vei. De vant kvalifiseringen og ledet også finalen fram til det aller siste spillet. Der vant motstanderne deres en hardmeldt soneutgang, som gjorde at de ble passert av Thomas Bessis og Jeff Meckstroth. David Gold og Zia Mahmood ble nummer tre, mindre enn 2 IMP fra seieren og 13.000 euro i førstepremie (i auksjonspotten var det 85.000 euro å hente for de som hadde kjøpt vinnerparet).

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger