Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet

Bakke, Erichsen og Grude imponerte i USA

02.04.2019

Christian Bakke, Espen Erichsen og Tor Eivind Grude spilte på sørafrikanske Tony Leibowitz sitt lag under Spring Nationals i Memphis. I Vanderbilt Knockout Teams var de seedet på 49. plass og slo ut 16. seedete Hill i Round of 64. I Round of 32 møtte de 17. seedete Wolfson og røk ut med 18 IMPs margin etter å ha ledet før de siste 15 spillene. Wolfson gikk senere hen og vant Vanderbilt etter å ha slått Pszczola, Lavazza og Nickell i kvartfinalen, semifinalen og finalen.

I Jacoby Open Swiss deltar alle de beste lagene utenom Vanderbilt-semifinalistene. Etter første spilledag og åtte av åtte seiere (!) lå lag Erichsen på andreplass bak lag Wrang (Frederic Wrang-Antonio Palma og Peter Bertheau-Daniel Zagorin).

Erichsen & Co fortsatte storspillet i finalen, og etter fire nye seiere førte de turneringen klart. Før siste kamp hadde det imidlertid jevnet seg mer ut i toppen, men da de tre nordmennene og Tony Leibowitz avsluttet med en storseier, vant de sitt første amerikanske mesterskap! De to lagene som fulgte nærmest, var profflagene Street og Spector. Boye Brogeland ble nummer åtte med lag Seligman.