Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet

Spring Fours spilles i Shakespeares fødeby

06.05.2019

Schapiro Spring Foursomes arrangeres fast den første helgen i mai i Stratford-upon-Avon. Det er Englands mest prestisjefulle turnering og tiltrekker seg god utenlandsk deltakelse. I år stilte 60 lag til start, deriblant sju lag med norske spillere.

Turneringsformatet er spesielt ved at det spilles cupkamper fra første runde, men lagene har to "liv" slik at vinnersjansene fortsatt er til stede selv om man har tapt en kamp.

Fire av de norske lagene tapte for andre gang i femte runde, og med to dager igjen av turneringen er det bare Thomas Charlsen, Thor Erik Hoftaniska og Artur Malinowski på lag De Botton som fortsatt henger med av de norske. De tapte sitt første liv mot bulgarske K1 i femte runde og må vinne sine fire siste kamper for å gå til topps i turneringen. Fra åttendedelsfinalene og ut har BBO direkte overføringer fra turneringen, som avsluttes tirsdag 7. mai.

De Botton røk med 4 IMP i kvartfinalen mot Penfold. I semifinalen ble det klare seiere til Amalia og Mossop over henholdsvis K1 og Penfold. Finalen ble jevn, men Mossop trakk det lengste strået med 88-80 i IMP over 32 spill. På vinnerlaget spilte David Mossop-Alex Hydes, Ed Jones-Tom Paske og Jason Hackett-Justin Hackett.