AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Flott Ungdoms-EM, men ingen norsk medalje

12.07.2019
Flott Ungdoms-EM, men ingen norsk medalje

Norge har høstet mange godord for Ungdoms-EM som ble arrangert på Oslofjord Convention Center i Melsomvik fra 4. til 11. juli. 60 lag deltok i fire klasser; U26 (23 lag), U26 Damer (9 lag), U21 (10 lag) og U16 (18 lag).

I U26 ble det svensk seier foran Nederland og Tyskland. Norge spilte seg etter hvert inn i medaljekampen og ble nummer fire, i underkant av 6 VP bak bronsen. En fin prestasjon, og målet om VM-plass (åtte beste) ble oppnådd.

I U26 Damer var det lenge jevnt i toppen, og Norge hang med i gullkampen til godt over halvparten av rundene var unnagjort. Dessverre ble det tap i de fem siste kampene, noe som førte laget ned til femteplass. VM-plassen (de seks beste) var imidlertid ikke i fare. Polen tok gull, Ungarn sølv, og Nederland bronse.

U21-laget var de eneste norske representantene som ikke fikk løst VM-billett med sin åttendeplass. Turneringen ble vunnet av Nederland foran Frankrike og England.

I U16-klassen var det positivt å se hele 18 lag på startstreken, og de skulle kjempe om ti VM-plasser. Norge lå for det meste rundt denne røde streken, men spilte seg opp til sin beste plassering, en åttendeplass, ved å slå Frankrike stort i den siste kampen. Israel gikk til topps i klassen, med Danmark og England som nærmeste forfølgere.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger