AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Åpenhjertig Helness om landslagsplass, fengsel og juks

26.11.2019
Åpenhjertig Helness om landslagsplass, fengsel og juks

I BINs julenummer kan du lese et langt intervju med Tor Helness. I kjent stil forteller han åpent om dramatikken rundt skattesaken som førte til fengsel og økonomiske bekymringer, om verdensstjerner som er tatt for juks, og ikke minst om eventuell retur til det norske landslaget.

Helness og Helgemo har varslet NBF om at de igjen ønsker å spille for Norge. Ifølge Helness tar de det på ingen måte som en selvfølge at de skal få plass, spesielt ikke med bakgrunn i landslagets sterke resultater, men de håper å få delta på landslagssamling med aktuelle par. Første test på hvordan formen er etter ett år uten spilling sammen på grunn av Helgemos dopingdom, er Fall Nationals i San Francisco som starter fredag 29. november. Der spiller de for Zimmermann.

Det store spørsmålet er om de kan bli spilleklare for Norge til EM i juni 2020. Da vil det være noen dager som mangler på to år siden de sist spilte for Monaco. Og karantenetiden er nettopp to år. EBL har ennå ikke tatt avgjørelsen. De er under press fra Zimmermann som har «kjøpt» det sveitsiske landslaget på samme måte som han tidligere gjorde med Monaco. Både NBF og Helness forventer at det ikke gjøres forskjell på parene som spilte for Monaco.

Helness håper den nye landslagssjefen, Tolle Stabell, venter med å ta ut landslaget i åpen klasse til EBL har tatt avgjørelsen om når karantenetiden er over.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger