AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Corona-virusets følger for bridgen

13.03.2020
Corona-virusets følger for bridgen

11. mars anbefalte Norsk Bridgeforbund sine klubber og kretser om å innstille all bridgeaktivitet til og med påske. Samme dag ble Junior-campen på Lovund avlyst.

13. mars ble forbundskontoret stengt inntil videre, og generalsekretær Allan Livgård er blant dem som sitter i hjemmekarantene etter en utenlandstur. Livgård er NBFs kontaktperson om Corona-følgene, og henvendelser kan gjøres på e-post (allan.livgard@bridge.no) eller telefon (990 40 205).

NBF gir klubber og kretser grønt lys for å arrangere klubb- og kretsturneringer på BBO. NBFs administrasjon er i ferd med å lage brukerveiledninger for hvordan disse turneringene skal arrangeres.

Også internasjonalt får Corona-viruset store følger for bridgeaktiviteten. Spring Nationals som skulle vært spilt i Columbus, Ohio fra 19. til 29. mars ble kansellert den 12. mars. Det franske bridgeforbundet, som er Europas største med bortimot 100.000 medlemmer, har innstilt alle bridgeaktiviteter ut mars.

Hva som kommer til å skje med større og mindre bridgearrangement i de neste ukene og månedene, både nasjonalt og internasjonalt, er uavklart.

Klikk på overskriften for diverse lenker om emnet.

Diverse linker om Corona-viruset og bridge:

(Norske)

Klubbkvelder på BBO

Anbefaling om avlysning av bridgeaktiviteter

Forbundskontoret er stengt

Junior-camp på Lovud er avlyst


(Utenlandske)

Spring Nationals er kansellert

Åpent brev til ACBL om Covid-19 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger