AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Kun 1 IMP manglet for Bakke-Grude i Sverige

04.08.2022
Kun 1 IMP manglet for Bakke-Grude i Sverige

Svensk Bridgefestival arrangeres fra 29. juli til 7. august, og der er Chairman's Cup den gjeveste turneringen. Den ble spilt fra 30. juli til 4. august med 135 lag på startstreken.

Tradisjonen tro hadde en god del nordmenn tatt turen til Örebro, og fire norske lag tok seg videre til A-sluttspillet (32 beste) med 2., 12., 29. og 31. plass.

Laget Nordisk kombination (Christian Bakke, Tor Eivind Grude, Peter Fredin, Christian Lahrmann, Suzanne Lemborn og Gudrun Strandberg), som hadde gjort et best av de norske i kvalifiseringen, fortsatte å imponere i cupspillet, og det var først i semifinalen at det ble noenlunde jevnt. Ebenius crew (med landslagsspillere fra Sverige og Portugal) ble slått 147-122 på 64 spill, og finalemotstander ble Rooftop Palma (Magnus Eriksson, Arne Larsson, Mikael Rimstedt, Ola Rimstedt, Tobias Törnqvist og Roger Wiklund) som hadde vunnet kvalifiseringen.

Finalen ble jevn, men det så ut til å gå Bakke og Grudes vei da de scoret 40 ubesvarte IMP i siste sesjon. Deres svenske motpstandere slo imidlertid tilbake på de siste spillene, og 5 IMP på siste spill sørget for 83-82-seier til Rooftop Palma.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger