Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet

To norske lag spiller Champions' Cup

10.11.2022

Den 20. utgaven av Champions' Cup spilles i Helsinki fra 10. til 12. november. Det er de ti beste nasjonene fra årets EM i åpen klasse som er kvalifisert, i tillegg til arrangørlandet og de regjerende mesterne.

Norge har med to lag ettersom Bergen Akademiske BK gikk til topps i fjorårets turnering i Slovakia. De stiller med det samme laget som vant sist; Martin Andresen-Thor Erik Hoftaniska, Christian Bakke-Thomas Charlsen og Ole Berset-Bjørn Olav Ekren.

De andre norske representantene er Studentenes BK Trondheim, som vant årets lagfinale. På dette laget spiller Kåre Bogø-Christer Kristoffersen, Tor Eivind Grude-Geir Helgemo og Åsmund Forfot-Karl Morten Lunna.

Nordmennene får litt å bryne seg på da både årets verdensmestere fra Sveits og totredjedeler av årets europamestere fra Nederland er på plass i Helsinki. I tillegg er det sterke lag fra Belgia, Irland, Israel, Italia, Litauen, Polen og Portugal.

Etter et innledende seriespill (Round Robin) torsdag og fredag, vil det bli semifinaler og finale på lørdag.

Du kan følge turneringen direkte på BBO fra 09.00 norsk tid på torsdag og fredag, og 08.30 på lørdag.