AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Studentene nummer fire i Champions' Cup

11.11.2023
Studentene nummer fire i Champions' Cup

Den 21. utgaven av Champions' Cup ble spilt i Dubrovnik, Kroatia fra 9. til 11. november. Der får lag fra de ti beste nasjonene i forrige EM delta, i tillegg til de regjerende mesterne og ett lag fra arrangørlandet. Nytt av året var at det var en egen dameklasse, som det franske mesterlaget vant med minst mulig margin mot Danmarks representanter.

I åpen klasse var Norge representert av Studentenes BK (Kåre Bogø, Åsmund Forfot, Christer Kristoffersen, Karl Morten Lunna, Jørn Arild Ringseth og Steffen Fredrik Simonsen), som vant årets NM for klubblag. De fikk en trå start på turneringen, men spilte seg stort opp og ble nummer to i kvalifiseringen etter blant annet å ha slått de regjerende verdensmestrene fra Sveits.

I semifinalen ble det tap mot det italienske mesterlaget, og etter et nytt tap i bronsefinalen, mot Bridgescanner fra Litauen, ble det fjerdeplass til Studentenes BK, slettes ingen dårlig prestasjon i dette feltet. Seieren gikk til italienske Bridge Addaura ASD (med et israelsk og et polsk innslag), som slo Bridge Contact Club fra Sveits (med to polakker og to nederlendere) 82-51 i IMP over 32 finalespill.

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger