Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet

Helgemo-Helness røk ut i semifinalen

12.03.2008

Etter glimrende spilling av Helgemo-Helness ledet lag Meltzer med 10 IMP når 16 spill gjenstod av semifinalen i Vanderbilt. Deres polske motstandere avsluttet imidlertid forrykende, og vant til slutt 140-109. (Klikk på overskriften for å lese mer.)

Dagen før hadde lag Onstott (med Jørgen Molberg og Terje Aa) måttet bite i gresset mot det samme polske laget. I den andre semifinalen hadde lag Rubin en så stor ledelse (71 IMP) at lag Mahaffey (med de tre svenskene Gunnar Hallberg, Fredrik Nyström og Peter Bertheau) valgte å kaste inn håndkledet. Finalen ble vunnet av det polske laget med 118 mot lag Rubins 96 IMP. I den avsluttende Jacoby Open Swiss gikk Meckwell & Co. til topps: Perry Johnsons, Chris Compton, Jeff Meckstroth og Eric Rodwell. Lag Onstott (Molberg-Aa) ble nummer 11, mens lag Meltzer (Helgemo-Helness) endte på 35. plass.

Spring Nationals startet i Detroit fredag 7. mars, og varte fram til 16. mars. Den innledende parturneringen, Silodor Open Pairs, ble vunnet av Robert Lebi og Dan Jacob fra Canada. Eneste norske par på startstreken var Jørgen Molberg og Terje Aa. De lå på en flott 4. plass av 302 par etter kvalifiseringen, men falt ned til 41. plass i løpet av finaledagen.

Resultater og bulletiner fra Spring Nationals i Detroit finner du på turneringens hjemmeside.