AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Heimdal nr. 7-8 i Champions Cup

06.11.2008
Heimdal nr. 7-8 i Champions Cup

6.-9. november spilles Champions Cup, eller bridgens Cupvinnercup, i Amsterdam. De norske representantene er Heimdal, som vant NM for klubblag i mai. Laget består av Terje Aa, Per-Erik Austberg, Jon-Egil Furunes, Børre Lund og Erik Sælensminde.(Klikk på overskriften for å lese mer.)

Løpende oppdateringer. Turneringens hjemmeside.

09.11.08
Heimdal tapte sin semifinale mot Nederland, og har dermed plassert seg som nr. 7-8 i Champions Cup. Finalen spilles mellom fjorårets vinnerlag, italienske Bridge and tennis club Parioli Angelini, med verdensstjernene Lauria-Versace, Fantoni-Nunes og Angelini-Bove, og Nederlandske BC Star (Michielsen-Hop, Kelder-Winkel, Willemsens-Brüggemann)

08.11.08
Etter en kanonspurt i siste kamp, der de slo de italienske regjerende mestrene, kom Heimdal seg videre til B-sluttspillet. Etter første sesjon leder de denne semifinalen klart over det nederlandske vertslaget.

06.11.08
Norge hentet seg fint inn mot Frankrike i andre kamp, etter katastrofetapet mot Russland i første kamp. Med 19-11 seier mot de franske mestrene avanserte trønderne til en fjerdeplass i sin pulje. Men de skal være glade for at den legendariske Paul Chemla begynner å dra på årene, og ikke har nerver til å stå med på doblede og redoblede kontrakter, ellers kunne resultatet lynfort vært motsatt.

06.11.08
Norge startet bra i første kamp mot Russland, men etter tett spilling av russerne og en rekke uheldige avgjørelser av de norske spillerne, endte kampen hele 23-7 i norsk disfavør. Det er enda 4 kamper igjen for å bedre plasseringen i grunnspillet, men med et slikt tap i baggasjen må det en helomvending til for å nå A-sluttspillet.

06.11.08

12 lag deltar, et lag fra hver av de 10 best plasserte nasjonene fra EM, pluss fjorårets vinnere og et ekstra lag fra vertsnasjonen. Norge er i pulje med Frankrike, Nederland, Italia, Island og Russland. Det spilles først alle mot alle i to puljer, og etter plassering i innledende runder blir lagene delt inn i A, B eller C semifinale.

Kampene sendes på BBO, og sendetidspunkt for round robin er:

Torsdag: Kamp 1 mot Russland: 1600  Kamp 2 mot Frankrike: 2030
Fredag: Kamp 3 mot Nederland: 1030, Kamp 4 mot Island: 1415, Kamp 5 mot Italia: 1725

Lørdag starter semi-finalene. Sendetidspunktene der er: Seksjon 1: 1030, Seksjon 2: 1315, Seksjon 3: 1515, Seksjon 4: 1730

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger