AESTON by Osigraf & Gnizt
Bridge i Norge - Hjem
 
Handle hos BIN Abonner på BIN Ukens spill Ekspertklubben Nøtteknask
>>> Forsiden / Nyhet
 

Kamp om presidentvervet: Jan Aasen vs Jostein Sørvoll

13.06.2014
Kamp om presidentvervet: Jan Aasen vs Jostein Sørvoll

Bridgetinget arrangeres 14. og 15. juni på Rica Hotel Gardermoen. Den saken det er knyttet størst spenning til, er valg av president (og styre).

De fleste hadde nok forventet at sittende president Jan Aasen (avbildet) ville få fornyet tillit, kanskje særlig siden han står midt i planleggingen av EM i Tromsø til neste år og også er kandidat til EBL-styret som skal velges i slutten av juni.

Valgkomiteen med Alf Helge Jensen i spissen har imidlertid innstilt Jostein Sørvoll som ny president i et nord-dominert styre. Både i forhold til Tromsø-EM og annet styrearbeid peker valgkomiteen på at Aasen har kjørt et sololøp istedenfor å spille andre gode.

Under bridgetinget vil det trolig komme et benkeforslag på Aasen som presidentkandidat, så vil tiden vise om Aasen får fortsette eller blir tvunget til å kaste inn håndkledet. Aasen kom første gang "til makten" ved bridgetinget i 1996, etter en prosess tidligere BIN-redaktør Tommy Sandsmark kalte "Valg-kuppet i Ulvik" og skrev spaltekilometer om i BIN.

Deltakerliste på bridgetinget

Dagsorden og sakspapirer

Snorre Aalbergs NBF-blogg med ferske kommentarer fra Jostein Sørvoll, Alf Helge Jensen og Bjørn Svela

Valgkomiteens redegjørelse til kretsstyrene (skrevet rundt påsketider)

 
Andre aktuelle saker
Skriv en kommentar:
http://  Kode:
Ingen meldinger